La Pitavola del Comapedrosa amplia horaris, estands i programació a Arinsal

És un esdeveniment multidisciplinar que va néixer per a celebrar l’aniversari del parc, amb l’objectiu de ser el punt de trobada anual dels amants de la natura

Comentaris

Una activitat de la Pitavola de l'any passat.
Una activitat de la Pitavola de l'any passat. EDUARD COMELLAS

Després de l’èxit de la primera edició, ja hi ha dates per a la pròxima celebració de la Pitavola del Comapedrosa: divendres 16, dissabte 17 i diumenge 18 de setembre. El centre històric d’Arinsal, a la parròquia de la Massana, serà de nou l’escenari escollit per a rebre els visitants que vulguin gaudir, un any més, d’un cap de setmana diferent i entretingut.

La Pitavola és un esdeveniment multidisciplinar que va néixer per a celebrar l’aniversari del Parc del Comapedrosa, amb l’objectiu de ser el punt de trobada anual dels amants de la natura. La programació inclourà des de sortides guiades a exhibicions, tallers i conferències, a més d’una fira-mercat que comptarà amb productors i artesans tant andorrans, com catalans i, aquesta vegada, també de l’Arieja. Una de les grans novetats és que el mercat tindrà una versió nocturna divendres i dissabte, fins a les 22 hores.

L’esdeveniment comptarà de nou amb un programa que durant tot el cap de setmana proposarà activitats per a totes les edats i gustos. Les sortides guiades per a descobrir els racons i les espècies del Parc seguiran presents des del dissabte a dos quarts de nou, fins a diumenge a mig matí.

S’amplia l’oferta de tallers gratuïts per a adults i nens sempre entorn a la temàtica de la natura. Enguany, també, s’hi sumen actuacions de l’Esbart dansaire de les Valls del Nord, inflables per a la canalla i un nou espai Chill-Out, el Niu de la Pitavola, que oferirà música en viu i degustació de cerveses artesanes, així com alguna que altra sorpresa i sorteig.

La consolidació de l’aniversari farà que la fira-mercat compti amb més parades que la primera edició, no obstant això, la temàtica de productes de proximitat i artesans dels Pirineus segueix viva i també hi seran presents diferents oficis antics. La fira-mercat s’allargarà fins el diumenge, a les cinc de la tarda i acollirà més d’una trentena de parades.

Un any més la col·laboració del sector privat ha estat clau en la gestació d’aquesta segona edició. No hi faltaran els menús especials de proximitat i de temporada, així com la ruta de la tapa amb la participació de gairebé tots els restaurants del poble.

Comentaris

Trending