Pep Plaza, convidat estrella del primer Carnaval encampadà amb l’Ossa patrimonial

Les festes tornen enguany amb molta força: no hi haurà ja cap restricció sanitària i cal celebrar el reconeixement de la Unesco a l’acte central de tot el programa

Entrega del xec al guanyador del concurs de cartells del Carnaval.
Entrega del xec al guanyador del concurs de cartells del Carnaval. COMÚ D'ENCAMP

El Carnaval torna a Encamp. I amb més força que mai després d’anys on, amb més o menys restriccions, el coronavirus ha estat present. Enguany, cap mesura sanitària per a una celebració que treu pit del fet que un dels actes claus, el Ball de l’Ossa, hagi estat declarat patrimoni immaterial de la humanitat per la Unesco i que comptarà amb l’humorista Pep Plaza, famós per les seves imitacions entre altres llocs al programa ‘Polònia’ de TV3 com a convidat estel·lar en l’operació del Rei Carnestoltes.  

“Serà el primer on el ball de l’Ossa ja és oficialment Patrimoni Immaterial de la Humanitat”, ha volgut destacar la cònsol major de la parròquia, Laura Mas, durant l’acte de presentació del programa de la celebració, feta conjuntament amb els representants de la Comissió de Festes, Nelson Damas i Joel Afonso. Enguany, les festes s’encetaran el 18 de febrer -dissabte- i s’allargaran fins al dimecres 22 amb una sèrie d’actes “variats perquè tothom hi pugui participar.

Així, per la nit hi haurà diverses sessions amb una selecció de discjòqueis i grups musicals: La Banda del Coche Rojo, Dalton bang, La Banda Neón i els discjòqueis Ernest Codina, Josep Ma Castells, Dj Mon, Sergi Domene, i Dj Moncho, entre altres. A banda, seran nits temàtiques: la jungla, la música dels anys 80 i 90 i el fons del mar. Una altra novetat és que els premis del concurs de carrosses veuran incrementat el seu import, fins a 900 euros el primer guardó.

programa carnaval encamp 2023 Pagina 1

Un altre dels actes tradicionals serà l’operació del Rei Carnestoltes. Enguany, es comptarà amb la participació de Pep Plaza. Serà l’encarregat d’aportar el seu gra de sorra a un dels moments de disbauxa màxima de tot el programa, amb les seves imitacions de personatges famosos.

L’acte també ha servit per presentar el cartell del Carnaval. El disseny escollit ha estat el del jove Ramon Pujol. La imatge, no podia ser d’una altra forma, té l’ossa, ja patrimonial, com a protagonista.

programa carnaval encamp 2023

Etiquetes

Comentaris

Trending