Pas endavant cap a la construcció del telefèric del Carroi

Els comuns d’Andorra la Vella i la Massana llencen el concurs que ha de permetre tenir l’assessorament tècnic necessari per elaborar el plec de bases de la futura concessió

Simulació de com seria el punt d'arribada del telefèric del Carroi.
Simulació de com seria el punt d'arribada del telefèric del Carroi.

Pas endavant per iniciar el projecte de construcció d’un telefèric que uneixi el centre d’Andorra la Vella amb el pic del Carroi. Els comuns de la Massana i de la capital han convocat el concurs per als treballs que han de permetre redactar el plec de bases de la futura concessió administrativa del giny. Es preveu que, al llarg del mes d’octubre, es pugui adjudicar la feina de cara a una cada cop més propera licitació de la mateixa infraestructura.

El cost de l’estudi serà assumit a mitges entre totes dues corporacions. L’objectiu és tenir l’assessorament tècnic que ha de permetre la redacció del plec de bases del futur concurs per a la concessió administrativa, la construcció i l’explotació del telefèric. Entre altres aspectes que el treball haurà de determinar, per exemple, hi ha quina seria la millor ubicació del punt de sortida del giny a Andorra la Vella.

SIMULACIÓ DE COM SERIA EL PUNT D'ARRIBADA DEL TELEFÈRIC DEL CARROI.

Relacionat

El comú d’Andorra la Vella vol treure la licitació del telefèric de Carroi abans que acabi l'any

El concurs ha estat publicat aquest dimecres al BOPA i dona de temps a les empreses o professionals que estiguin interessats a presentar-se fins al 7 d’octubre per fer la seva proposta. Al llarg de les següents setmanes s’hauria de decidir qui és el guanyador i, per tant, qui s’encarrega dels treballs.

El telefèric del Carroi és un projecte pel qual el comú liderat per Conxita Marsol vol apostar amb força. De fet, la voluntat de la cònsol major de la capital és poder tenir el plec de bases aquest mateix any i treure el concurs per a la concessió abans del 2021, malgrat l’oposició que aixeca en certs sectors, com ara entitats ecologistes.

Una imatge del Pic de Carroi.

Relacionat

Apapma reclama a Medi Ambient que freni el telefèric a Carroi pel perill que suposa per a la fauna

Comentaris (5)

Trending