El comú d’Andorra la Vella vol treure la licitació del telefèric de Carroi abans que acabi l'any

Marsol replica Apapma assegurant que abans de pronunciar-se sobre un projecte cal veure'l i analitzar-lo

SIMULACIÓ DE COM SERIA EL PUNT D'ARRIBADA DEL TELEFÈRIC DEL CARROI.
SIMULACIÓ DE COM SERIA EL PUNT D'ARRIBADA DEL TELEFÈRIC DEL CARROI. Altaveu

El comú d'Andorra la Vella vol treure a licitació el telefèric de Carroi abans que acabi l'any. S'ha d'elaborar el plec de bases i es farà el concurs. Així ho ha anunciat aquest divendres la cònsol major de la capital, Conxita Marsol. La corporació creu que el giny serà un atractiu turístic més per a la parròquia.

Després que l'Associació protectora d’animals, plantes i medi ambient d’Andorra (Apapma) hagi reclamat al Govern que aturi el projecte de giny al Pic de Carroi, Marsol considera que "pronunciar-te abans de veure un projecte és molt difícil. Quan es vegi el projecte tothom es podrà pronunciar i els ciutadans d'Andorra la Vella que són realment els interessats es podran pronunciar. A partir d'aquí es respectarà tot. D'impactes n'hi haurà pocs perquè precisament hem d'anar a buscar que hi hagi menys vehicles, i més sostenibilitat".

Una imatge del Pic de Carroi.

Relacionat

Apapma reclama a Medi Ambient que freni el telefèric a Carroi pel perill que suposa per a la fauna

Segons la cònsol d'Andorra la Vella aquest tipus de giny s'estan imposant a tots els països més avançats a nivell medi ambiental i "per tant penso que això no ha de posar cap problema en aquest àmbit ni a Andorra la Vella, ni a la Massana". El projecte es posarà a informació pública. "Ara es començar a parlar de coses que no tenim prou informació. No sabem que on passarà la cabina ni per on no passarà, si afecta un indret o no. Hi haurà tots els estudis quan es presenti el projecte".

El comú no s'ha plantejat fer una consulta popular sobre el giny i només hi haurà l'exposició del projecte.

Comentaris (7)

Trending

Com la majoria de webs, utilitzem cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació i soferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús.