El comú d’Andorra la Vella vol treure la licitació del telefèric de Carroi abans que acabi l'any

Marsol replica Apapma assegurant que abans de pronunciar-se sobre un projecte cal veure'l i analitzar-lo

Comentaris

SIMULACIÓ DE COM SERIA EL PUNT D'ARRIBADA DEL TELEFÈRIC DEL CARROI.
SIMULACIÓ DE COM SERIA EL PUNT D'ARRIBADA DEL TELEFÈRIC DEL CARROI. Altaveu

El comú d'Andorra la Vella vol treure a licitació el telefèric de Carroi abans que acabi l'any. S'ha d'elaborar el plec de bases i es farà el concurs. Així ho ha anunciat aquest divendres la cònsol major de la capital, Conxita Marsol. La corporació creu que el giny serà un atractiu turístic més per a la parròquia.

Després que l'Associació protectora d’animals, plantes i medi ambient d’Andorra (Apapma) hagi reclamat al Govern que aturi el projecte de giny al Pic de Carroi, Marsol considera que "pronunciar-te abans de veure un projecte és molt difícil. Quan es vegi el projecte tothom es podrà pronunciar i els ciutadans d'Andorra la Vella que són realment els interessats es podran pronunciar. A partir d'aquí es respectarà tot. D'impactes n'hi haurà pocs perquè precisament hem d'anar a buscar que hi hagi menys vehicles, i més sostenibilitat".

Una imatge del Pic de Carroi.

Relacionat

Apapma reclama a Medi Ambient que freni el telefèric a Carroi pel perill que suposa per a la fauna

Segons la cònsol d'Andorra la Vella aquest tipus de giny s'estan imposant a tots els països més avançats a nivell medi ambiental i "per tant penso que això no ha de posar cap problema en aquest àmbit ni a Andorra la Vella, ni a la Massana". El projecte es posarà a informació pública. "Ara es començar a parlar de coses que no tenim prou informació. No sabem que on passarà la cabina ni per on no passarà, si afecta un indret o no. Hi haurà tots els estudis quan es presenti el projecte".

El comú no s'ha plantejat fer una consulta popular sobre el giny i només hi haurà l'exposició del projecte.

Comentaris (7)

Trending