Pares del Janer lamenten la poca flexibilitat dels urbans a l’hora d’estacionar al tomb de l’escola

Especialment els dimecres, quan s’acudeix a cercar a primera hora de la tarda els alumnes que fan secundària, els agents de circulació a diferència d’altres cursos es mantenen implacables

Una agent de circulació per les immediacions del col·legi Janer aquesta tarda.
Una agent de circulació per les immediacions del col·legi Janer aquesta tarda.

“Cada dimecres és la mateixa història.” Els pares de molts alumnes de l’escola Janer que especialment els dimecres, a primera hora de la tarda, acudeixen a cercar els alumnes amb cotxe, han de batallar amb els agents de circulació i les eventuals multes que imposin. Aquest dimecres els agents de servei han ‘marcat’ unes quantes matrícules i els titulars dels vehicles sospiten que seran multats.

La ‘guerra’ és cada dimecres. I aquest curs, lamenten els pares, la inflexibilitat dels agents és major que el curs passat, per exemple. Els alumnes de segona ensenyança, per exemple, surten a les 14.20. La zona exterior al tomb del col·legi ha d’estar neta a partir de 2/4 de 3 perquè s’hi traslladen els busos del transport escolar. “No és ni un estacionament, és una parada momentània, agafar el nen (o la nena) i marxar.” Per tant, entenen els pares, s’hauria de permetre fer una petita parada sempre que a partir de 2/4 de 3 la zona no quedi bloquejada.

Una estona abans, consideren, no ha de passar pas res. I entenen que els agents de circulació han de fer la seva feina, “però no cal les males maneres que empren alguns dels funcionaris, que sembla que sols estiguin complint un mandat recaptatori”.

Comentaris (22)

Trending