La parada de bus de l'avinguda Rocafort de Sant Julià es trasllada

El canvi es fa per seguretat i s'ha mogut uns seixanta metres en sentit Andorra la Vella

La nova parada de l'avinguda Rocafort.
La nova parada de l'avinguda Rocafort. Comú de Sant Julià de Lòria

El comú de Sant Julià de Lòria ha informat per mitjà de les xarxes socials que la parada d'autobusos regulars i escolars situada a l'avinguda Rocafort-Prat Nou canviarà d'ubicació a partir d'aquest dimarts. La parada, que estava situada davant d'una gasolinera, es traslladarà uns 60 metres en sentit Andorra la Vella. 

Els motius del trasllat són per seguretat. Les obres d'enderroc de les botigues Josa van suprimir la parada de Pont de Molines (Plaça Laurèdia) i el pas de vianants amb semàfor que hi ha després de la rotonda de l'avinguda Rocafort amb el carrer Bonaventura Riera. Molts dels passatgers que baixen del bus a la parada que ara s'ha traslladar travessen pel mig del carrer amb el perill que això suposa.

Per aquest motiu s'ha canviat de lloc la parada perquè els usuaris del transport públic passin pel semàfor que hi ha davant de l'edifici administratiu del comú i del ministeri d'Educació i Ensenyament Superior.

El canvi no ha estat ben rebut per aquells viatgers que viuen a la zona del carrer doctor Palau i de les Escoles perquè consideren que tenen la parada molt lluny i que la pròxima és a tocar del Pont de Fontaneda. Consideren que la part més cèntrica de la parròquia com és la plaça de la Germandat no té cap parada a prop.

Les zones d'aparcament de motos i minusvàlids que hi havia en el punt de la nova parada de bus es traslladaran on l'antiga parada, davant de la gasolinera.

Comentaris

Trending