Ordino reprèn els Dissabtes d'Art a la Capsa

Aquest mes de gener es realitzaran tres sessions temàtiques, totes elles amb reserva prèvia

Comentaris

Un taller a la Capsa d'Ordino.
Un taller a la Capsa d'Ordino. COMÚ D'ORDINO

La Capsa, espais de creació, reprèn els Dissabtes d’Art aquest mes de gener amb tres sessions temàtiques. El primer dissabte en família estarà impartit per la directora de La Capsa, Rosa Mujal, que proposarà als participants fer un calendari perpetu com a activitat plàstica. Aquest primer taller serà gratuït i tindrà lloc el dissabte 15 de gener, de les quatre a les cinc de la tarda.

El segon dissabte de mes es tornarà a dedicar a la costura, on els assistents aprendran a personalitzar la seva tovallola amb decoracions. Serà una sessió matinal, el dissabte 22 de gener, de nou a dues de la tarda, i anirà a càrrec de Montse Sabio. El taller amb material inclòs tindrà un cost de 40 euros. Per acabar, l’últim dissabte de mes, el 29 de gener, de les tres a les set de la tarda, s’impartirà un taller d’estampació botànica. Aquest dissabte temàtic estarà al tint amb l’emprenedora creativa Sara Valls, de l’empresa Botànica.

El preu per assistir-hi amb material inclòs és de 35 euros. Tots els tallers necessiten reserva prèvia d’assistència al 324 558, ja que les places són limitades. Es demanarà el passaport covid a tots els participants majors de 16 anys.

Etiquetes

Comentaris

Trending