L’oficina de Turisme d’Ordino amplia l’horari d’atenció al migdia per adaptar-se a la demanda

El canvi d'ubicació, ara al centre de la localitat, ha provocat un canvi en el flux d'atencions així com de perfil de persones que la visiten que ara demanen activitats per poder duar a terme a la parròquia.

Comentaris

La Casa de la Muntanya.
La Casa de la Muntanya.

La corporació comunal ordinenca ha decidit modificar els horaris d'obertura de l'oficina de Turisme per adaptar-se a les demandes dels usuaris, escurçant, d'una banda, el tancament el migdia i, de l'altra, avançant-ne el tancament. Un canvi realitzat a partir de les dades obtingudes del volum de persones que acudeixen a la instal·lació i que reflecteix una major assistència en la franja de 13 a 13.30 hores que a la de 18 a 18.30. A més, també han confirmat que l'oficina d'Arans tornarà a estar operativa els dos mesos estivals.

L’horari de l’oficina de Turisme d’Ordino canvia el seu horari i obrirà més temps al migdia per tal de poder donar resposta a una afluència més gran d’usuaris en aquesta franja. D’aquesta manera, les hores d’obertura seran de dilluns a dissabte, de 9 a 14 hores i de 14.30 a 17.30 hores, escurçant a mitja hora l’estona que no està operativa l’oficina. Diumenges, com fins ara, atendrà a les persones de 9 a 14 hores. En temporada estival, de l’1 de juliol al 31 d’agost, aquest horari encara s’amplia més amb més de nou hores d’atenció al públic, ja que obrirà a les 8.30 hores i tancarà a les 18, amb servei ininterromput. A l’estiu, però, no serà l’únic punt d’informació turística i és que des del Comú han confirmat que el d’Arans, obert a partir de l’estrena de l’itinerari cultural Riberamunt, es tornarà a posar en marxa els mesos de juliol i agost.

Aquesta decisió arriba després d’avaluar les dades del gestor estadístic implantat per Infoturisme i que indiquen que entre les 13 i les 13.30 hores hi ha un nombre de públic més elevat que entre les 18 h i les 18.30.

El canvi, segons ha indicat que la corporació, ve donat, en part, pel canvi d’ubicació de l’oficina, actualment es troba a la Casa de la Muntanya al mig de la localitat ordinenca, i que gràcies a la seva proximitat als bars i restaurants del carrer Major han portat més gent en aquesta franja del migdia.

Des del Comú d’Ordino recorden que el 2021 es van atendre 15.200 persones, amb un increment de la qualitat del turista que visita la parròquia. En aquest sentit, especifiquen que busquen una atenció més personalitzada amb consultes específiques a diferència de l’antiga ubicació, a l’entrada del poble, on les consultes eren majoritàriament per buscar indicacions que no pas ampliació d’informació dels llocs a visitar o activitats a realitzar.

Etiquetes

Comentaris

Trending