Les obres d’eixample de la carretera a Auvinyà començaran abans de finals d’any

El cònsol lauredià, Josep Majoral afirma que quedarà un punt crític a Juberri que es podrà desbloquejar durant el 2023

Comentaris

Tram de la carretera que va a Juberri.
Tram de la carretera que va a Juberri. ALTAVEU

Abans que acabi l'any començaran les obres d'eixample de la carretera a la zona d'Auvinyà. Així ho ha anunciat el cònsol major de Sant Julià de Lòria, Josep Majoral. Quedarà un punt crític a Juberri que es podrà desbloquejar durant l'any 2023.

Majoral ha reconegut que "és una carretera molt complexa i estreta a nivell de circulació i ja hem signat convenis amb la majoria de privats per facilitar el seu eixample i crec que només ens queden un o dos privats per tenir-ho tancat". Les obres ja han finalitzat a la part alta de Juberri ara s'estan executant a la part baixa. 

A la part alta, l'actuació s'ha centrat a la zona on hi ha els jardins de Juberri. La motivació de les obres és el gran trànsit que hi ha en aquesta carretera per tal d'accedir a Naturland així com l'augment en el número de residents. Per tant,  un dels objectius d'aquests treballs serà fer la carretera més segura, ja que en alguns trams és molt estreta. A més, també s'aprofita l'eixamplament per fer una zona d'estacionament d'autobusos, una reclamació del sector, per poder a visitar els jardins de Juberri i que ocasionava molèsties als veïns. Majoral ha volgut agrair als propietaris qui han cedit part de terreny per poder fer l'eixamplament, que també serveix per fer una voravia i dignificar una mica més la zona. 

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending