L'obertura de la desviació de la carretera de Nagol dona més fluïdesa al trànsit a la zona

S'evita el coll d'ampolla de la capella de Sant Bartomeu a causa d'una calçada molt estreta i impossible d'ampliar

La desviació a la sortida de l'avinguda Verge de Canòlich.
La desviació a la sortida de l'avinguda Verge de Canòlich. Altaveu

L'obertura de la desviació de la carretera de Nagol en el seu primer tram al centre del poble ha permès acabar amb un punt força conflictiu, a la zona de la capella de Sant Bartomeu. La calçada era molt estreta i dificultava el pas dels vehicles en els dos sentits de la marxa.

Ara els vehicles que va en sentit centre de la parròquia es desvien abans d'arribar a la capella i accedeixen a l'avinguda Verge de Canòlich sense necessitat d'arribar a la plaça Laurèdia. L'augment de trànsit a la zona, amb els nous veïns a Certers i la urbanització de les Caubelles de Nagol, va obligar l'actual comú a recuperar un antic projecte. El nou vial passa per una part de l'aparcament comunal del Camp Gran de Casa Molines.

El comú de Sant Julià de Lòria va aprovar el mes de novembre passat l'eixamplament de la carretera de Nagol en el seu inici, a l'avinguda Verge de Canòlich. El projecte inicial es va modificar d’un vial de vianants a un vial rodat per tal de facilitar el trànsit en una zona de risc i facilitar la circulació a l'entorn de la plaça Laurèdia.

A banda d'evitar el coll d'ampolla s'evita també que alguns vehicles, ignorin la direcció obligatòria a la dreta i tallessin pel dret per anar a la rotonda de la plaça i evitar anar fins a la que hi ha al final de les botigues Josa. Durant les obres la circulació es va regular amb un semàfor.

Comentaris (1)

Trending