Noves sessions de les visites teatralitzades als murals de la Mosquera d’Encamp tot el setembre

L’activitat es reprèn després de la gran acollida de l’any passat amb més amplitud d’horaris, cal fer reserva prèvia i el preu de la inscripció és d’un euro

Una de les visites de l'any passat.
Una de les visites de l'any passat. comú d'encamp

Tornen les visites guiades i teatralitzades als murals de la Mosquera d’Encamp. L’activitat es va estrenar l’any passat i, després de la gran acollida que va tenir, es reprèn enguany amb més amplitud d’horaris. Per assistir a les visites és necessari fer reserva prèvia enviant un correu a turisme@encamp.ad, trucant al 731 000 o via WhatsApp al 641 000. El preu de la inscripció és d’1 euro.

La primera visita tindrà lloc l’1 de setembre a les 19:00 i es continuarà amb sessions tots els dissabtes al matí fins al 30 de setembre, fent un total de 13 visites. Els horaris seran: a les 12:00 i a les 12:30 els dies 2, 9 i 23 de setembre i a les 12:00, 12:30 i 13:00 els dies 16 i 30 de setembre.

Les visites aniran a càrrec de l’Escola de Teatre Entreacte sota el títol ‘Encamp 1900- 1950. Els murals que cobren vida’. A través d’un recorregut circular (sortint des de davant de l’oficina de Turisme d’Encamp) els assistents aniran descobrint la història i presència de la desena de murals creats per l’artista del país Samantha Bosque.

Els murals van ser pintats l’any passat gràcies a un acord entre els veïns i el comú d’Encamp amb l’objectiu d’embellir un dels nuclis tradicionals de la parròquia. Les creacions estan plasmades sobre portes i façanes dels edificis de la zona i reprodueixen la quotidianitat de principis del s. XX a Andorra, on es poden trobar figures i esdeveniments representatius, com un síndic, un ball de Festa Major, un paisatge dels Cortals d’Encamp o un Peugeot 201, entre d’altres.

Comentaris

Trending