Nou tall en el subministrament d’aigua a Ordino

L’avaria que hi va haver dilluns a Arans i que va afectar el subministrament d’aigua des del dipòsit de Llorts fins al poble d’Ordino obliga a fer aquesta nit una altra intervenció per solucionar el problema

Treballs per reparar la canonada.
Treballs per reparar la canonada. COMÚ D'ORDINO

Els veïns de la parròquia d’Ordino, probablement no tots però sí molts, tornaran a patir a partir de les 21.30 hores d’avui un nou tall d’aigua. En aquest cas, però, la interrupció del subministrament es fa de manera programada i avís anticipat. La intervenció, segons el comú, és ineludible per poder finalitzar els treballs de reparació de la xarxa d’aigua potable.

La intervenció es fa a la canonada principal d'aigua després de la incidència ocorreguda dilluns a Arans i que va afectar el subministrament d’aigua des del dipòsit de Llorts fins al poble d’Ordino. La complexitat de l'avaria excepcional va comportar una intervenció d'urgència i el conseqüent tancament del subministrament durant gairebé tot el dia, tot i que en cap moment va ser a tots els usuaris.

A diferència de dilluns, el diagnòstic dels operaris han permès programar els treballs per aquesta nit amb l'objectiu de minimitzar l'afectació als usuaris. El comú informarà del tall mitjançant l'APP Ordino és viu, les xarxes socials, i farà passar la crida, com és habitual en aquests casos.

Etiquetes

Comentaris

Trending