El ‘nou’ Prat de la Creu ja ensenya la poteta

A diferents trams del carrer ja es pot veure el nou paviment i la nova il·luminació que el comú ha instal·lat aprofitant l’aixecament del terra per ampliar la xarxa de calor de FEDA

Astrié i Marsol, a un dels trams gairebé enllestits del carrer Prat de la Creu.
Astrié i Marsol, a un dels trams gairebé enllestits del carrer Prat de la Creu. COMÚ D'ANDORRA LA VELLA

Les obres del carrer Prat de la Creu van a bon ritme. Així ho han assegurat des del comú d’Andorra la Vella, que juntament amb FEDA -en aquest cas per la xarxa de calor- estan fent treballs de reforma d’aquesta via a la capital. Els cònsols de la parròquia, Conxita Marsol i David Astrié, han volgut fer una visita al tram en els quals ja s’ha finalitzat l’actuació i, per tant, ja es pot veure el nou paviment.

Els treballs a la zona es va iniciar a principis de juliol. La parapública energètica volia allargar per tota la via, fins a l’encreuament amb el Valira, la seva xarxa de calor que prové de la Comella. Aprofitant aquesta actuació, el comú impulsava una reforma dels espais, amb nou pavimentació a les voreres i nova il·luminació.

Les obres han avançat al llarg d’aquests mesos i ara encaren la seva recta final. Aquest matí, els cònsols han volgut veure en persona com està quedant, aprofitant que ja hi ha trams on bona part de la feina està feta. S’espera que al llarg de les pròximes setmanes es pugui completar tota l’actuació.

Fka4h8TWIAUKHKl
Les noves voreres.

Comentaris (16)

Trending