Un nou accés al Parc Central genera malestar i temor entre veïns del carrer Roger Bernat III

Fa pocs dies han entrat en servei unes escales que fa temps que estaven construïdes i que incrementen l’afluència de persones avant un aparcament privat de sortida complicada

El nou accés.
El nou accés. Toni Solanelles

Els veïns d’un edifici que té la sortida de l’aparcament pel carrer Roger Bernat III d’Andorra la Vella estan preocupats pel perill que suposa la combinació de la complicada sortida de l’esmentat pàrquing i l’increment de l’afluència de persones que en aquella zona ha suposat l’entrada en servei d’un nou accés a l’estacionament del Parc Central.

En efecte, fa temps que les escales estaven construïdes i que els veïns havien mostrat el seu malestar al comú pel perill que podien representar. Durant molt temps no s’han posat en marxa -l’accés estava tancat-, però finalment fa pocs dies s’han obert al pas de vianants i ara els usuaris de l’esmentat aparcament de Roger Bernat III temen que hi hagi algun ensurt greu qualsevol dia.

El motiu de tot plegat és el fet que del pàrquing se’n surt a través d’una rampa en pronunciat ascens que fa difícil veure si a l’exterior hi ha algun vianant. Fins ara, no hi havia gaire moviment. Però l’obertura de l’accés ha comportat que hi hagi molta més presència de persones amb el perill que això suposa.

Alhora, també els mateixos veïns han vist com amb el fet que s’hagi tancat al trànsit rodat el carrer Callaueta els obligui a anar fins a la rotonda que hi ha en la confluència de carrer Bonaventura Riberaygua i l’avinguda Tarragona, força transitada normalment, abans d’emprendre qualsevol trajecte.

Comentaris (11)

Trending