La neteja matinal de l’avinguda Carlemany indigna els veïns per no poder dormir

Els residents de la zona denuncien que fa mesos que els serveis d’higiene passen pels carrers entre 6 i 8 del matí fent “un soroll retronant” que “ens desperta a tots”

https://www.youtube.com/embed/dVyXgkpTufQ

Els veïns de l’avinguda Carlemany treuen foc pels queixals. Seguir dormint, per a molts d’ells, a primera hora del matí és una missió poc menys que impossible. El motiu? Que la brigada de neteja del comú fa la seva tasca a aquestes hores i no són precisament silenciosos. Al contrari, fan servir màquines que provoquen un considerable soroll que impedeix els residents poder continuar al llit.

Així ho han denunciat alguns d’ells a Altaveu. Des de fa uns mesos han constatat com l’equip de neteja de la corporació passa per la zona a primera hora del matí. Ho fan “indiscriminadament” i de “dilluns a divendres entre les sis i les vuit”. El resultat: un important soroll que dificulta, i molt, que els veïns puguin continuar dormint.

“Fan servir màquines bufadores industrials i un vehicle de neteja. I tots dos van un so retronant”, denuncien. “Ens desperten a tots”, afirmen. I tots són els residents ja no només de l’avinguda sinó també de carrers pròxims com Consell de la Terra o altres vies al voltant de la zona d’Illa Carlemany. “Hi ha molta gent especialment molesta”, afirmen.

Lamenten, a més, que la situació s’ha posat en coneixement dels responsables comunals sense que, fins ara, hagi servit de res. Els equips d’higiene continuen passant a les mateixes hores. I segueixen, per tant, dificultant el descans de moltes persones. “És una zona plena d’habitatges amb molta gent que intenta dormir”, remarquen els veïns que s’han posat en contacte amb Altaveu.

Comentaris (18)

Trending