La Naturland Enduro Race provocarà importants alteracions de trànsit a Sant Julià de Lòria

Una part del carrer de les Escoles i el de Casa Comuna quedaran tallats a la circulació durant unes hores els pròxims dies 11 i 12

En el tram en groc estarà totalment tallat el trànsit.
En el tram en groc estarà totalment tallat el trànsit. Altaveu

La disputa de la Naturland Enduro Race els dies 11 i 12 de juny provocarà importants alteracions al trànsit al centre de Sant Julià de Lòria. Les afectacions seran de 13 a 15.30 h el dia 11 i d'11.30 a 15.30 el dia 12. Una part del carrer de les Escoles i el de Casa Comuna quedaran totalment tallats a la circulació durant l'horari esmentat.

Els competidors accediran al centre de Sant Julià de Lòria des de la carretera de la Rabassa i pel camí de la Creueta, al costat de l'escola andorrana. Arribaran a la plaça de la Germandat pel carrer de les Escoles i pel de Casa Comuna després de travessar l'avinguda Verge de Canòlich. El servei de Circulació del comú ha dissenyat quatre sectors o trams. En el primer, que inclou l'inici del carrer de les Escoles des de la carretera de la Rabassa i fins al camí de la Creueta es permetrà l'accés als guals en doble sentit de circulació. El segon inclou l'avinguda Verge de Canòlich fins al carrer Doctor Palau amb accés als guals en doble sentit de circulació.

El tercer va del carrer Doctor Palau a mossèn Enric Marfany i Verge de Canòlich. Aquí s'accedirà als guals en doble sentit de circulació pel carrer Isidre Valls. Finalment, i pel que fa al carrer Camp de Perot, s'accedirà als guals per l'aparcament comunal, doble sentit de circulació en el tram que va de la plaça Major al bar 100 x hora.

La Naturland Enduro Race 2022 forma part de la Copa Enduro Pirineus, sent la segona parada d'aquesta competició pels Pirineus que engloba França, Catalunya i Andorra.

Comentaris

Trending