Nagol disposarà abans de l'estiu d'un nou dipòsit d'aigua potable

S'han iniciat els treballs que tindran un cost d'uns 670 mil euros per a una instal·lació amb una capacitat de 500 m3 en una primera fase

Treballs per ubicar el nou dipòsit.
Treballs per ubicar el nou dipòsit. COMU SANT JULIÀ DE LÒRIA

El futur dipòsit de Nagol comença a agafar forma amb els treballs de construcció en marxa. Es tracta d'una inversió prioritària pel comú de Sant Julià de Lòria que garantirà el subministrament d'aigua a tot el quart i tindrà una capacitat de 500m3 en una primera fase. S'ubicarà al costat de la carretera secundària 120. El cost estarà al voltant dels 670 mil euros.

La previsió de creixement de la població en aquest quart (Nagol, Certés, Llumeneres, la urbanització les Caubelles i la zona del Trillà) ha estat el motiu pel qual s'ha decidit construir aquest dipòsit que donarà un servei complementari al que ja existeix actualment.

Aquesta és una de les inversions que es consideren de primer nivell en el pressupost actual que s'ha hagut d'ajustar a causa de la pandèmia de coronavirus i que també inclou l'aportació comunal al fons de solidaritat del Govern que serà d'uns 500 mil euros. En el nivell del dipòsit se situarien també la deixalleria de la Margineda o els treballs a Rocacorba aixi com el parc del Camp de Perot.

El comú va adjudicar els treballs el setembre de l'any passat i han d'estar enllestits abans de l'estiu. L'any 2019 es va acordar construir un nou dipòsit i una captació d'aigua al Torrent dels Fenerals amb un cost de 139 mil euros, La instal·lació dona servei a la zona de la Borda de l'Arena, a la carretera d'Os de Civís.

 

Comentaris (1)

Trending