‘Música al carrer’ s’estrena aquest cap de setmana a Canillo

Amb el nou festival, la parròquia enceta un mes d’agost replet de propostes culturals per a tots els públics

Un dels primers concerts del festival 'Música al carrer'
Un dels primers concerts del festival 'Música al carrer'

‘Música al carrer’ s’ha estrenat aquest diumenge a Canillo. Amb les diverses actuacions que oferia el nou festival proposat pel comú per revitalitzar el nucli antic del poble, s’ha donat el tret de sortida a un mes d’agost replet de possibilitats per gaudir de la cultura a la parròquia.

Aquesta primera jornada del festival, que neix amb l’objectiu de potenciar i dinamitzar el nucli antic de Canillo, s’ha estrenat amb l’actuació d’El último Toscano. Desgraciadament, els concerts prevists d’Efecto Pigmalión, el duet Sleepy i Quim Salvat han hagut de ser posposats a causa de la pluja. La segona jornada del festival tindrà lloc el 15 d’agost amb B-Sharp, A&K Duet i Jamp.

Totes les propostes de ‘Música al carrer’ són concerts íntims, per gaudir amb tota la família i per a aquells que els agraden els esdeveniments a l’aire lliure. Tot i que la idea inicial era poder fer-los al centre del poble, finalment s’han traslladat a una nova localització, però no per això menys estratègica, com és l’aparcament de l’Hortal.

Etiquetes

Comentaris

Trending