Mortés elogia la tasca d’Ajona i admet que li hagués agradat que continués a Arcalís

El cònsol remarca que la sortida del director de Secnoa “és una decisió empresarial que hem de respectar” però, igual que els grups de la minoria, defensa que “és un gran professional”

Xabier Ajona presentant una campanya hivernal de Vallnord Arcalís amb el 'Pura emoció' com a eslògan.
Xabier Ajona presentant una campanya hivernal de Vallnord Arcalís amb el 'Pura emoció' com a eslògan. Toni Solanelles

Els grups amb representació al comú d’Ordino han volgut destacar la tasca realitzada per Xavier Ajona al capdavant de Secnoa. Tots ells han valorat positivament la feina feta pel nou director de Naturlàndia  a Arcalís. De fet, el cònsol major, Josep Àngel Mortés, ha assegurat que, si fos per ell, Ajona seguiria a l’estació ordinenca, tot i que ha recordat que “és una decisió de mutu acord que hem de respectar”.

El mandatari ha recordat que, des que Saetde va entrar en l’accionariat de Secnoa i el comú es va quedar únicament amb el 24% dels títols, “no estem directament en la gestió”. Per això, ha apuntat, es tracta “d’una decisió empresarial” que “hem de respectar”. De fet, Mortés ha posat en relleu que la sortida d’Ajona s’ha produït “de mutu acord”.

Tot i això, el cònsol ha volgut remarcar la vàlua de l’ara màxim responsable de Naturlàndia. “És un gran professional”, ha afirmat, tot assegurant que “m’hagués agradat que hagués continuat, sense cap mena de dubte”. A banda, ha volgut desitjar-li molta sort en la seva nova tasca i, ha remarcat que “gràcies al que va fer a Secnoa es va poder tancar l’acord amb Saetde”.

Xabier Ajona presentant una campanya hivernal de Vallnord Arcalís amb el 'Pura emoció' com a eslògan.

Relacionat

Naturlandia fitxa el director d’Arcalís

En una línia similar s’han expressat els consellers de les minories. Des de Movem Ordino, Sandra Tudó ha apuntat que “ha estat un bon director de l’estació” i ha indicat que “Naturlàndia agafa un bon professional”. Per això s’ha mostrat convençuda que el parc temàtic “podrà millorar” amb Ajona al capdavant.

Per la seva banda, el conseller de X’Ordino, Enric Dolsa, també té clar que les instal·lacions lauredianes guanyaran amb el nou director. “Pel que conec, és un molt bon professional i Sant Julià ha fet un molt bon fitxatge”, ha comentat.

Etiquetes

Comentaris

Trending