Més participació que mai al concurs d’embelliment floral d’Encamp i el Pas de la Casa

Més de cinquanta participants en una edició marcada per composicions florals més treballades i fins i tot coordinades entre els diversos propietaris dels edificis i un total de 4.325 euros en premis

Una foto de grup de tots els premiats.
Una foto de grup de tots els premiats. COMÚ D'ENCAMP

El comú d’Encamp ha atorgat avui els premis de la XVI edició del concurs d’embelliment floral de la parròquia que ha comptat amb cinquanta-tres participants i quatre premis fora de concurs, baten de nou el rècord de les edicions anteriors i atorgant un total de 4.325 euros en premis per fomentar l’embelliment floral per part de la ciutadania.

La cònsol major d’Encamp, Laura Mas, i el conseller d’Higiene, Medi ambient i Agricultura, Andreu Riba, acompanyats dels consellers comunals, Xavier Fernàndez i Esther Vidal, han entregat els premis als 22 guanyadors que han participat al concurs i també a 4 propietaris premiats fora de concurs. Les categories d’apartaments i pisos i la de xalets i edificis s’han ampliat amb accèssits per la qualitat de les composicions presentades.

La cònsol major ha felicitat a tots els participats i els ha agraït la seva contribució “a ser una vila florida premiada i amb un reconeixement internacional pel treball en l’espai verd urbà”. La cònsol ha destacat la participació ciutadana, com per exemple el concurs d’avui, “per aconseguir un entorn més cuidat”. La cònsol major ha aprofitat l’acte d’avui per agrair també a tot l’equip de parcs i jardins del comú d’Encamp la seva tasca “el premi com a vila florida amb quatre flors d’honor és un mèrit col·lectiu, però principalment del servei de parcs i jardins i de la ciutadania i accions com la d’avui en són un bon exemple”

El conseller Andreu Riba ha destacat que el concurs afegirà algunes novetats de cara a la propera edició i ha explicat que “les flors que avui us regalem, uns pensaments taronges i liles permetran que mols balcons estiguin en concordança amb l’estil de flor que el comú col·locarà a la via pública els propers mesos”.ELS PREMIATS

Captura de pantalla 2022 10 25 a las 15.40.30
 


 

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending