Més de deu mil articles de segona mà al Vide Dressing de la Massana

El mercat de moda i complements, basat en l’economia circular, s’inaugurarà aquest divendres a la tarda

Comentaris

Una paradista amb una persona interessada en el seu material.
Una paradista amb una persona interessada en el seu material. EDUARD COMELLAS / COMÚ DE LA MASSANA

La Massana bat el rècord de participació al Vide Dressing, el mercat de roba i complements de segona mà, que enguany dedica tota una sala als articles infantils. La gran demanda per muntar un estand ha fet duplicar l’espai. Per això, de l’11 al 13 de novembre, el mercat es farà a les Fontetes i a les dues sales de la Closeta. “A més de tenir una oferta molt més elevada i variada, disposar de dos espais ens permetrà dinamitzar encara més la Massana, ja que preveiem un flux constant de visitants d’un punt a l’altre”, explica el conseller de Turisme, Comerç i Dinamització, Josep Maria Garrallà.

Les noranta paradistes han participat en reunions preparatòries de l’esdeveniment, per oferir un mercat de qualitat, amb la millor exposició del producte. “El Vide Dressing és un mercat de segona mà que cuida molt la imatge, ja que volem transmetre que es pot anar a la moda reutilitzant els productes”, assegura Emma Jiménez, responsable de Turisme, Comerç i Dinamització del comú de la Massana.

La coordinadora de l’esdeveniment, Mercè Miguel, remarca que “el Vide Dressing és un mercat sostenible no només perquè fomentem l’economia circular sinó també perquè intentem no generar residus, reaprofitant materials, i demanem a tothom que vingui amb la seva pròpia bossa”. D’altra banda, també recorda als visitants que les compres només es podran fer amb efectiu.

Entre les noranta parades, n’hi ha diverses que destinaran els guanys a finalitats solidàries. Un dels estands anirà a càrrec d’alumnes de Batxillerat de l’Escola andorrana, dins el seu projecte PAS (Projecte de Participació, Actuació i Servei). S’espera una alta afluència de visitants durant tot el cap de setmana, ja que al mercat s’hi poden trobar productes de qualitat a preus molt baixos. El mercat obrirà les portes aquest divendres. L’horari de la jornada inaugural serà de 16 a 19 hores. Dissabte obrirà de 10 a 19 hores i diumenge de 10 a 14 hores.

Etiquetes

Comentaris

Trending