La Massana organitza un ‘túnel del terror’ per la nit de Tots Sants

L’acció complementa la tradicional castanyada popular a les Fontetes, que comptarà amb el DJ Richy Vuelcom

Presentació del 'tunel del terror'.
Presentació del 'tunel del terror'. COMÚ DE LA MASSANA

“La nostra proposta consisteix a ‘construir’ un ‘túnel del terror’ que sigui atractiu per als joves de tot el país i aprofitant l’impuls que estem donant al teatre en els últims anys”, assegura el conseller d’Educació, Joventut i Esports del comú de la Massana, Kevin Poulet. Aquesta serà la tercera edició i es recupera l’acció després de la pandèmia fent créixer el Túnel, tant en participació com en espai.

El 'túnel del terror’, que s’ha presentat aquest dimecres a la tarda, es farà a l’edifici de les Fontetes, ocupant també el Teatre, el 31 d’octubre, mentre que a la plaça se celebrarà la tradicional castanyada, aquest any amb la música del DJ Richy Vuelcom. Poulet remarca la importància de fer participar el jovent en les celebracions tradicionals i “per això hem d’adaptar l’oferta als seus gustos”.

El conseller també ha posta en relleu la implicació dels joves del Punt 400 en l’organització i participació del ‘túnel del terror’, conjuntament amb l’Associació de Frikis d’Andorra. Els diferents personatges terrorífics estaran interpretats pels mateixos joves del Punt 400 (alguns, del grup de teatre The Teen Project) i de membres de Frikis d’Andorra, que també s’ocuparan de l’ambientació i caracterització, sota la coordinació de la dinamitzadora del centre, Sofia Martins.

S’han programat dos passis, els dos per la nit del dia 31: el primer, el Túnel Terrorífic, de 19.30 a 21 h, per a joves a partir de 12 anys, acompanyats d’un adult. I el segons, el Túnel Molt Terrorífic, per a joves a partir de 16 anys

“Portem ja dies treballant conjuntament amb els Frikis d’Andorra perquè tothom es pugui divertir passant molta por, ja que aquesta és la filosofia del ‘túnel del terror’. Estem molt contents amb la implicació de tots els participants i crec que agradarà molt al públic”, afirma Martins. Jonathan González, president dels Frikis destaca “l’energia i la passió que hi posen els joves del Punt 400, amb idees sorprenents i creatives”.

S’han programat dos passis: el primer, el Túnel Terrorífic, de 19.30 a 21 h, per a joves a partir de 12 anys, acompanyats d’un adult. I el segons, el Túnel Molt Terrorífic, per a joves a partir de 16 anys. Els tiquets ja són a la venda, al preu de tres euros per persona. En el moment de fer la compra ja s’assigna l’horari concret, ja que a cada passi hi poden entrar grups de quatre a sis persones. En cas que hi hagués una alta demanda, s’ampliarien els passis i es faria una sessió el dia abans, 30 d’octubre.

Aquest acte està dissenyat per a joves, ja que per les seves característiques no és apropiat per als infants, que sí que podran divertir-se i ballar a la castanyada popular, a la qual en els darrers anys molts d’ells acudeixen disfressats de monstres i d’altres personatges típics de Halloween. D’altra banda, Martins assenyala que de forma paral·lela a l’organització del ‘túnel del terror’, també s’aprofita per tractar el tema amb xerrades sobre les pors i les fòbies.

Comentaris

Trending