La Massana inaugura el Mercat de l'Avet

La plaça de les Fontetes acull una vintena de paradetes de gastronomia, artesania i complements amb una àmplia programació adreçada als infants, com tallers de manualitats i un cicle de cinema

Dos nois en una de les paradetes del mercat.
Dos nois en una de les paradetes del mercat. COMU DE LA MASSANA/EDUARD COMELLAS

Continuen les propostes nadalenques del comú de la Massana. Després de la bona acollida de l’Ara ve Nadal, un esdeveniment multidisciplinari que va tenir lloc del 3 al 12 d'aquest mes de desembre, ara és el torn del Mercat de l’Avet, que ha obert les portes aquest dilluns, i que es podrà visitar fins al darrer dia de l’any.

"Els infants necessiten més que mai viure la màgia de Nadal. Per això hem preparat una programació més extensa, però seguint els protocols de seguretat», va afirmar el conseller de Cultura, Igualtat i Participació Ciutadana, Guillem Forné. El tret de sortida s'ha donat a les cinc de la tarda, amb l’obertura del mercat a la plaça de les Fontetes, que compta amb una vintena d’estands de gastronomia, artesania i complements. A banda del mercat, s’ha configurat una àmplia programació adreçada als infants, com tallers de manualitats i un cicle de cinema infantil.

EDU 4456
La consellera del comú massanenc, Francesca Guerrero en una de les paradetes.

 

Etiquetes

Comentaris

Trending