La Massana implementarà al març la plataforma de licitació electrònica

Les empreses que es vulguin presentar als concursos ho hauran de fer a través de la web que, s’entén, facilitarà tot el procediment

Comentaris

Un moment de la reunió explicativa als empresaris.
Un moment de la reunió explicativa als empresaris. Comu de la Massana

El comú de la Massana posarà en marxa el març la nova plataforma de licitació electrònica. Es convertirà, d’aquesta forma, en la primera corporació parroquial que farà servir aquest sistema. Aquest dimarts l’ha presentat en una reunió informativa a les Fontetes, amb una seixantena de proveïdors als quals s’ha explicat el procediment a seguir un cop estigui activada.

Durant la trobada, el conseller de Finances, Jordi Areny, ha assegurat que el comú ja fa anys que treballa amb la transformació digital i que amb la licitació electrònica es pretén guanyar en eficàcia i transparència, a més de facilitar la concurrència. Per la seva banda, la cap de compres¡, Natalie Riba, ha afegit altres avantatges que suposarà el nou sistema electrònic, des de la comoditat en la tramitació a l’eliminació de desplaçaments, a més de l’eficiència en la gestió, ja que s’integraran tots els processos.

A partir de la implantació de la licitació electrònica, les empreses que vulguin participar en els processos de contractació pública del comú ho hauran de fer a través de la web. La tècnica de l’empresa que ha desenvolupat la plataforma, Blanca Vera, ha explicat detalladament el procés a seguir per poder consultar els expedients i enviar les ofertes.

Abans de posar en funcionament la plataforma, s’obre un període informatiu i de resolució de possibles dubtes. Els interessats es poden adreçar al comú trucant al 736945 o bé enviant un correu electrònic. D’altra banda, també s’està treballant en la implementació dels procediments administratius telemàtics de cara als administrats.

Etiquetes

Comentaris

Trending