La Massana dóna el tret de sortida al concurs literari per a la Cantata de Nadal 2023

L’espectacle LaMDA, la gran novetat d’aquest any, ha tingut una bona acollida per part del públic, principalment familiar

Un moment de l'espectacle LaMDA
Un moment de l'espectacle LaMDA Eduard Comellas

El tradicional concert de Nadal organitzat per Andorra Lírica i el comú de la Massana s’ha transformat en la Cantata de Nadal. Aquest dijous es va iniciar aquesta nova etapa amb LaMDA, la història sobre l’arribada d’un sistema d’intel·ligència artificial, de forma humana, dins el si d’una família la Nit de Nadal. L’obra va tenir bona acollida per part del públic, principalment familiar.

La Cantata ha estat composada per David Llorens i les llibretistes han estat Jonaina Salvador, directora del projecte i intèrpret, i Elena Pérez. Però de cara a l’any vinent, s’ha obert un procés participatiu, a través del Triple Concurs Cantata de Nadal, amb el qual es pretén fomentar la producció artística en català. Aquest dijous, després de l’espectacle, ja es va anunciar l’obertura del concurs literari; el premi de composició, per musicalitzar el llibret, donarà el tret de sortida al març i cap al maig es farà el concurs per seleccionar els cantants. La idea és que a l’agost ja estigui la composició acabada per poder preparar el muntatge per al desembre.

Per tant, l’any que ve, l’espectacle que veurem a les Fontetes serà un producte cent per cent creat a Andorra i, a més, a través d’un procés participatiu. A més, es publicarà el llibret amb la partitura i l’enregistrament de l’obra.

Etiquetes

Comentaris

Trending