La Massana convoca un concurs per embellir la rotonda de la sortida

El punt rodó és el que se situa al costat de l’edifici la Cabanota i, amb aquesta actuació, es busca unificar criteris a tot l’eix principal de la parròquia

L'edifici del comú de la Massana.
L'edifici del comú de la Massana.

La Massana ha convocat un concurs per a les obres d’embelliment de la rotonda de la sortida. Concretament, la que se situa al costat de l’edifici la Cabanota. Amb aquesta actuació, el que busca el comú és unificar criteris estètics a tot l’eix central de la parròquia, prenent de referència el punt rodó del centre, on ja es van fer certs canvis.

Per portar a terme les obres d’embelliment d’aquesta rotonda se seguiran els mateixos criteris estètics que la que es troba situada al centre de la parròquia. D’aquesta manera, es busca pacificar i donar una unitat a tot l’eix principal, de forma que tots els punts rodons segueixin la mateixa línia arquitectònica i artística. També s’inclouran diferents ornaments, expliquen des de la corporació, per tal de fer-la més atractiva.

A més, aquest punt rodó en concret es considera important per al comú, ja que és el que dóna entrada i sortida a la Massana. Aprofitant aquesta intervenció, que és principalment estètica, s’inclouran certs aspectes per tal de dotar-la de major seguretat i donar-li més fluïdesa al trànsit. Les empreses interessades podran presentar les seves ofertes abans del dia 17 de març, a les 12:00 h.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending