La Massana celebra un ‘Roser distanciat’

Tot i que no s’ha deixat de fer el ball agafat, la festa massanenca està seguint força escrupolosament les mesures per evitar la propagació del virus

Un moment del ball de tarda amb l'Orquestra Saturno.
Un moment del ball de tarda amb l'Orquestra Saturno.

Ball agafat, sí; mascareta i mesures de distanciament quan calia, també. La Massana celebra aquest cap de setmana el Roser, tancant la paradeta abans del que hauria estat normal en altres edicions i adoptant precaucions per evitar la propagació del coronavirus però no deixant de gaudir. De fet, el combat contra la Covid s’exemplificarà més que mai aquest diumenge amb el reconeixement multitudinari a les 149 persones que més directament han treballat a la parròquia durant la crisi sanitària.

La festa es va iniciar aquest divendres amb la cadirada popular, una activitat que suplia la pedalada més tradicional. El gros dels actes han seguit aquesta tarda de dissabte amb tot un conjunt d’activitats que a partir d’una certa hora ha començat a tenir l’amenaça d’una tempesta. Un torneig de futbol 3 contra 3 al camp del Prat del Colat o titelles per als més joves han estat algunes de les activitats prèvies al moment que ha agafat el protagonisme l’orquestra Nova Saturno, primer amb un concert i després amb un ball de tarda.

 

Les cònsols, Olga Molné i Eva Sansa, o els consellers Francesca Guerrero i Josep Maria Agell han estat alguns dels presents als actes de tarda. Les activitats més institucionals seguiran aquest diumenge amb la missa solemne i la celebració del Dia de la ciutadania que, amb l’actuació de l’Esbart de les Valls del Nord, homenatjarà, com s’ha dit, les 149 persones més implicades en donar resposta a la crisi sanitària.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending