La Massana busca posicionar-se com a destinació cicloturística

Amb la implicació dels empresaris de la parròquia s’està plantejant un pla per aconseguir engegar un projecte al voltant d’aquesta activitat esportiva

Presentació del Pla cicloturístic de la Massana.
Presentació del Pla cicloturístic de la Massana.

Posicionar la Massana com a destinació cicloturística, amb un segell identificatiu propi. Aquest és l’objectiu del Pla Cicloturístic, que s’està elaborant amb la implicació dels empresaris del sector de la parròquia. En els darrers mesos s’han realitzat entrevistes amb els tècnics per exposar els seus punts de vista, i ahir van ser presents a la reunió de presentació.

Tots els empresaris consultats han destacat el gran valor del cicloturisme com a aposta de futur. “Tenim un bon punt de partida, disposem de les millors condicions per situar-nos com a destinació capdavantera i tant administració com privats compartim la mateixa visió”, assegura el conseller de Turisme, Comerç i Dinamització, Josep Maria Garrallà.

De moment, la reunió ahir va servir per posar en evidència les oportunitats que representa el sector de la bicicleta. A partir d’aquí s’ha de dissenyar i crear un producte global de cicloturisme, a través de diferents taules de treball. La Massana, així com Vallnord-Pal Arinsal, tenen un llarg recorregut en potenciar aquest esport des de 2004. “Des d’aleshores l’evolució ha estat imparable, amb l’organització de Copes del Món i dels Campionats, que han situat el nostre Bike Park com a referent del món de la BTT”, afirma Garrallà.

El comú ha obert la possibilitat de participar en el pla a totes les empreses, entitats i també als ciutadans que ho desitgin. El procés d’elaboració és molt ampli i es portarà a terme durant els pròxims mesos.

Comentaris

Trending