Mas aplaudeix l’elecció de Turisme per ocupar Ràdio Andorra

La cònsol d’Encamp recorda que es tracta d’un àmbit econòmic clau per a la parròquia, especialment pel punt neuràlgic que suposa el Pas de la Casa

Mas, a la dreta, escoltant les explicacions del cap de Govern.
Mas, a la dreta, escoltant les explicacions del cap de Govern. G. P.

La cònsol major d’Encamp, Laura Mas, celebra que, finalment, Govern hagi decidit quin ministeri anirà a Ràdio Andorra. I considera positiu que aquest sigui Turisme, sumant també les dependències d’Andorra Turisme. En aquest sentit, recorda que la parròquia és un punt clau en aquest sector econòmic, especialment pel que fa al Pas de la Casa.

L’anunci s’ha fet aquesta setmana, durant la visita que les autoritats van fer a les instal·lacions de l’antiga emissora. De cara a l’estiu, s’espera que el trasllat de totes les oficines s’hagi completat. I això es valora molt positivament des del comú. “Estem a la recta final i que s’hagi dit ja demostra que la decisió està pressa i és ferma”, ha apuntat Mas.

Jordi Torres, Sílvia Riva, Víctor Filloy i Xavier Espot donant explicacions.

Relacionat

Ràdio Andorra esdevindrà l’eix del turisme andorrà

 I aquesta elecció agrada a la cònsol encampadana. “Estem molt contents”, afirma la mandatària, que destaca que l’actual ministre, Jordi Torres Falcó, és de la parròquia. I, a més, valora el fet que es tracta d’un àmbit econòmic, clau per al país, però també per a Encamp.

“Ens podem identificar perfectament”, ha comentat. I és que, recorda, “tenim també el Pas de la Casa i és un dels punts més importants a nivell turístic”. Per tant, considera que l’elecció és adequada, igual que ja va ser, en el seu dia, la del ministeri de Cultura i Esports per a l’hotel Rosaleda.

Comentaris (2)

Trending