La marxa nòrdica, novetat de les activitats d’estiu a Encamp

Es faran tres sortides per l’entorn urbà de la parròquia, la primera d’elles aquest mateix divendres

activitats aire lliure 08
activitats aire lliure 08

El comú d’Encamp ha organitzat per a aquest divendres, i els propers dies 20 d’agost i tres de setembre, diverses sortides de marxa nòrdica per l’entorn urbà de la parròquia. L’objectiu és completar el programa d’activitats esportives dirigides i gratuïtes que es van iniciar l’any passat amb la bici, ioga i aiguagim.

Degut a la bona acollida de la resta d’activitats, i amb l’objectiu de donar resposta a un públic més ampli, s’ha incorporat la marxa nòrdica amb aquestes tres sessions a les 10 h del matí. La primera sortida és aquest divendres i serà de baixa dificultat. Tindrà quatre quilòmetres i poc desnivell, per tant, està dirigida per tothom.

El recorregut començarà al Complex Esportiu fent un bon escalfament, i seguidament s’iniciarà la caminada pels carrers d’Encamp, tot combinant la caminada amb diferents parades per realitzar exercicis. D’aquesta manera, s’ajudarà a posar en pràctica la tècnica de la marxa nòrdica. El traçat és circular i l’activitat tindrà una durada aproximada d’1,5 hores.

La sortida de marxa nòrdica és gratuïta, però cal reservar plaça trucant al 732 700. En el cas que no es disposi dels bastons que són necessaris per a caminada, en el moment de fer la reserva els poden reservar també sense cap cost. S’aconsella dur calçat i roba esportiva i una ampolla d’aigua per hidratar-se.

Etiquetes

Comentaris

Trending