Marsol assegura que el CAP a Ciutat de Valls serà una realitat aquest 2023

El projecte de construcció ja està realitzat i es preveu que el Govern pugui adjudicar les obres de forma gairebé immediata, de forma que es comenci a donar el servei aviat

Una imatge de l'antiga Escola espanyola de Ciutat de Valls, on s'ubicarà el CAP.
Una imatge de l'antiga Escola espanyola de Ciutat de Valls, on s'ubicarà el CAP. ARXIU

El passat mes de novembre el Govern va aprovar l’adjudicació del concurs de selecció d’arquitectes per al Centre d’Atenció Primària (CAP) que es vol construir a Andorra la Vella. Concretament, a Ciutat de Valls. Aquest dijous, la cònsol major de la capital, Conxita Marsol, ha assegurat que serà una realitat aquest 2023. El projecte de construcció ja està realitzat i es preveu que el Govern adjudiqui les obres de forma gairebé immediata, per començar amb els treballs aviat.

“El CAP serà una realitat durant aquest any perquè entenem que hi ha la necessitat i és un servei important per als veïns de la zona”, ha assegurat Marsol. El projecte es va haver de retardar més del previst a causa de la Covid-19, però a finals del 2022 es va tornar a posar en marxa. S’ubicarà a una part de l’edifici on es trobava l’antiga escola espanyola, als números 35-39 de Ciutat de Valls. La parcel·la va estar cedida pel comú i serà el Govern qui realitzarà les obres de construcció.

De fet, Marsol ha afirmat que el projecte de construcció ja està realitzat. El passat mes de novembre es va adjudicar als arquitectes Pau Iglesias i Jacint Gil. Posteriorment, serà el SAAS qui s’encarregarà de donar un servei que ha estat una demanda constant per part dels veïns de Ciutat de Valls. Marsol ha assenyalat que és un equipament que se’ls havia traslladat que calia a un barri que cada cop creix més. “Hem hagut d’augmentar la freqüència de bus, demostrant així que cada vegada viuen més persones i cal tenir aquest servei”, ha remarcat Marsol.

Comentaris (1)

Trending