Marionetes gegants il·luminen els darrers batecs del Poblet de Nadal

La fira nadalenca d’Andorra la Vella viu el darrer espectacle del certamen, sis ‘dancers’ gegants d’una companyia andalusa

Un moment de l'espectacle 'Big Dancers' de la companyia gaditana 'El Carromato'.
Un moment de l'espectacle 'Big Dancers' de la companyia gaditana 'El Carromato'. Toni Solanelles

Marionetes gegants que canvien de color i va sincronitzades amb la música que els dóna el ritme han il·luminat l’avinguda Meritxell i Príncep Benlloch en els darrers compassos del Poblet de Nadal. El mercat nadalenc d’Andorra la Vella tanca portes aquest diumenge. Malgrat que hi havia la possibilitat d’allargar la fira fins al dia 7 de gener, l’absència de turismes ha portat a decidir que no calia allargar més el certamen.

La companyia andalusa ‘El Carromato’ ha estat l’encarregada de portar el darrer espectacle previst com a activitat complementària a la fira, que té la Plaça del Poble com a epicentre amb altres indrets -com la Plaça Guillemó- com a escenari d’alguns dels atractius del mercat nadalenc.

Sis manipuladors-actors de la companyia gaditana han fet dansar els ‘big dancers’ que seguits per una bona colla de ciutadans i alguns visitants que aprofitaven el Sant Esteve per fer compres des del carrer de la Unió i fins a la zona del comú de la capital.

Etiquetes

Comentaris

Trending