El nucli antic d’Ordino recupera progressivament el servei de fibra òptica

Uns 260 clients entre particulars i empreses s’han vist afectats per una avaria causada en el marc d’uns treballs de millora que feia Andorra Telecom mateix i que ha obligat a treballar de valent operaris de la companyia

Una vista del carrer Major d'Ordino.
Una vista del carrer Major d'Ordino. ARXIU

Els clients ordinencs d’Andorra Telecom que s’han quedat sense els serveis de fibra òptica -essencialment televisió i wifi- des de les 5 de la tarda estan recuperant progressivament l’operativa. Finalment, la companyia ha reconegut que ha estat en el marc d’uns treballs de millora que estava fent la pròpia empresa que hi ha hagut un incident que ha deixat sense servei la pràctica totalitat del nucli antic d’Ordino.

Segons fonts de l’operadora, els professionals de camp de la companyia han hagut de treballar de valent per solucionar la incidència en la major brevetat. El servei  Inicialment, l’avaria hauria afectat uns 260 clients de la parapública, tant particulars com empreses. La feina a fer era força minuciosa i probablement s’allargarà més del temps inicialment previst. L’incident ha tingut lloc pels volts de les 5 de la tarda.

Comentaris

Trending