Malestar per les filtracions d’aigua al centre esportiu de Sant Julià cada cop que plou fort

Els equips de manteniment estan buscant la solució per a un problema que s’hauria detectat amb força a partir que Govern va refer la impermeabilització del pati de les escoles

Emmarcats els dos raigs d'aigua constats aquest dimecres durant un episodi de pluja.
Emmarcats els dos raigs d'aigua constats aquest dimecres durant un episodi de pluja.

A Sant Julià comencen a estar cansats que cada cop que plou una mica més intensament del que potser seria desitjable o, directament, que plou amb intensitat, les filtracions d’aigua, les goteres, facin acte de presència al centre esportiu. Fonts comunals han explicat que s’estan buscant solucions, però han lamentat que la situació, les filtracions, hagin aparegut des del moment que Govern va refer la impermeabilització del pati de les escoles.

Les fonts comunals consultades han explicat que totes les infraestructures, a mida que envelleixen, pateixen d’alguns dèficits estructurals que s’han d’anar revisant. En aquest sentit, els equips de manteniment del centre esportiu haurien detectat alguns punts dèbils al sostre de l’equipament i s’estarien adoptant els mitjans i les mesures per solucionar el tema. Això no treu, segons altres fonts, que hi hagi el convenciment que les obres promogudes per l’executiu al pati de l’escola haguessin provocat o, com a mínim, accelerat el deteriorament que estaria causant ara les permanents filtracions que hi ha cap al centre esportiu.

WhatsApp Image 2020 09 16 at 22.25.52
Raig d'aigua baixant del sostre del centre esportiu durant l'episodi de pluja d'aquest dimecres.

D’aquí que, segons algunes de les fonts consultades, el comú es podria plantejar sol·licitar al Govern trobar una solució conjunta per resoldre el problema que pateix l’equipament esportiu, que passaria no només per resoldre les febleses estructurals al sostre del centre esportiu sinó que s’analitzi de forma efectiva si van ser els treballs d’impermeabilització els detonadors del problema i s’assumeixin les responsabilitats escaients.

Comentaris (3)

Trending