Majoral creu que és molt prematur parlar de consulta popular sobre la residència

Un nou privat, conscient de la possible rendibilitat, s'ha interessat aquest dimecres pel projecte de la majoria comunal

Comentaris

Majoral durant la reunió de poble.
Majoral durant la reunió de poble. COmÚ DE SANT JULIÀ DE LÒRIA

El cònsol major de Sant Julià de Lòria, Josep Majoral considera molt prematur parlar d'una possible consulta popular sobre la residència universitària com es va demanar dimarts a la reunió de poble. Ha insistit que és un projecte en una fase molt embrionària i que encara hi ha molt camí a fer.

Majoral ha parlat sobre la residència universitària després de la sessió del Consell de Sant Tomàs d'aquest dimecres i ha avançat que un privat "conscient de la rendibilitat del projecte" l'ha contactat per tenir més informació.

El cònsol també ha fet esment als diveresos terrenys de titularitat privada que es poden edificar, com a l'entrada del poble des de la zona de grans superfícies comercials, i alguns del centre sense oblidar les dues fàbriques de tabac i els dos hotels desafectats.

Majoral durant la reunió de poble amb una simulació del projecte.

Relacionat

Petició d’un referèndum per a la residència universitària a Sant Julià

Ha qualificat d'"èxit" la reunió de poble amb una assistència de gairebé 100 persones que van omplir la sala Sergi Mas de l'antiga Casa Comuna laurediana. Majoral va reiterar que el comú prioritzarà el terreny privat davant el públic per instal·lar la residència.

Comentaris (10)

Trending