Lones amb il·lustracions de Cecília Santañes donen la nota de color als treballs del Centre Cultural

El comú també ha instal·lat un parell de tòtems en els quals es poden escriure desitjos en relació a la remodelació de l'edifici

Lones a la plaça de la Germandat.
Lones a la plaça de la Germandat. COmÚ DE SANT JULIÀ DE LÒRIA

Des d’aquest 22 de desembre i fins la finalització de les obres de remodelació del Centre Cultural, la plaça de la Germandat llueix unes lones en la zona perimetrada que hi ha a la façana de l’equipament. Es tracta de 12 panells amb il·lustracions de l’artista Cecília Santañes que, segons ha confessat, l’incendi la va “commocionar molt” i va pensar que havia de fer alguna cosa. Llavors va desenvolupar una imatge que “vaig dibuixar i difondre a través de les xarxes socials”.  

Al marge de les lones, el comú també ha instal·lat un parell de tòtems en els quals es poden escriure desitjos en relació al Centre. Els cònsols, Josep Majoral i Mireia Codina, diversos consellers i la pròpia artista s'han fotografiat amb les lones i signar en els suports esmentats.  Majoral ha agraït la donació del disseny per part de Santañes que pertany a una família amb estrets vincles a Sant Julià de Lòria ja que el seu pare Néstor és escudellaire des de fa dècades.

“El que fem és embellir una mica l’entorn i difonem uns dibuixos creats l’endemà mateix de l’incendi el que no deixa de ser una mostra del sentiment que hi ha al voltant del Centre Cultural”, ha manifestat Josep Majoral. El cònsol ha explicat que la pretensió del comú amb la col·locació dels tòtems “és que la gent pugui expressar el que sent i recollir com van viure l’incendi”.

Mentre Santañes ha fet un dibuix emulant el logotip del Centre Cultural, el cònsol ha escrit: Els millors desitjos per a la cultura laurediana i la cònsol menor s’ha estès més en dir: que tot el viscut en aquest centre sigui la base i l’essència del futur projecte”.

Comentaris

Trending