Els liberals escaldencs reclamen al comú que actualitzi la web

El comitè parroquial considera que la majoria socialdemòcrata mostra una clara “deixadesa” i “falta de seriositat” alhora que una manca de transparència en no tenir al dia la pàgina electrònica

Una imatge de la façana del comú.
Una imatge de la façana del comú. LIBERALS

Els liberals d’Escaldes estan preocupats perquè el comú no actualitza la web de la institució. Consideren que sense aquesta actualització la ciutadania no pot estar informada i això, el fet que el portal electrònic no estigui al dia, és una mostra de la “deixadesa”, “falta de seriositat” i “manca de transparència” de la majoria comunal socialdemòcrata.

El comitè parroquial de Liberals d’Andorra a Escaldes ha emès un comunicat per denunciar que la web oficial del comú d’Escaldes-Engordany es manté clarament desactualitzada pel que fa a l’activitat comunal. Així, “l’última acta de consell de comú data del 9 de juliol d’enguany, mentre que en l’apartat de comissions l’única notícia que hi trobem és sobre el consell d’Infants que va tenir lloc el passat 23 de gener del 2018”.

Aquests fets mostren clarament, a parer dels liberals escaldencs, “deixadesa” i “falta de seriositat” per part de l’actual govern comunal. Per això, des del comitè parroquial escaldenc “es demana una major implicació i responsabilitat per part del comú en la difusió de la informació d’ús públic”. A més, remarquen que “mantenir a la ciutadania ben informada i documentada” és necessari perquè els escaldencs “puguin seguir l’activitat i conèixer les decisions de la corporació comunal”.

Des de L’A Escaldes-Engordany “emplacem a l’equip liderat per Rosa Gili a què actualitzi immediatament la seva web oficial per tal que els escaldencs estiguin informats puntualment dels acords i decisions del seu comú”. A més, “lamentem que gairebé tres setmanes després de la denúncia feta pels consellers demòcrates en sessió de consell de comú del 22 d’octubre encara no s’hagi actualitzat la pàgina web”, el que evidencia “una manca de voluntat per potenciar la transparència de la institució”.

Comentaris (2)

Trending