L’Institut de Música organitza un concert solidari en benefici d’Unicef

El recital servirà per celebrar el 75 aniversari de l’entitat i comptarà amb la participació dels alumnes de l’Aula de teatre i l’Escola d’art

L'Institut de Música d'Andorra la Vella té la seva seu al centre cultural de La Llacuna.
L'Institut de Música d'Andorra la Vella té la seva seu al centre cultural de La Llacuna. ARXIU / COMÚ D'ANDORRA LA VELLA

L’Institut de Música projecta per al proper 16 de juny un concert solidari en benefici d’Unicef, que celebra el seu 75è aniversari. El recital tindrà lloc al Centre de Congressos d’Andorra la Vella a les 19 hores i comptarà amb la participació de les diferents escoles artístiques de La Llacuna.

Així doncs, el concert estarà capitanejat per l’Orquestra, la Banda i el Conjunt de guitarres de l’Institut de Música i implicarà els alumnes de l’Aula de teatre, que faran una lectura de la Convenció sobre els Drets de l’Infant (el tractat de drets humans més ratificat del món), alhora que es projectaran obres fetes pels alumnes de l’Escola d’art.

El concert té per objectiu unir esforços entre el comú i Unicef, l’organització de les Nacions Unides que treballa per promoure i garantir que es compleixen els drets dels infants arreu del món. En el marc del concert s’impulsarà una campanya de donació voluntària, la recaptació de la qual anirà es destinarà als projectes que Unicef Andorra finança a l’Afganistan, Bangladesh i Bhutan.

Comentaris

Trending