Inici de les obres de condicionament de la carretera de Certers

Es fan a la zona de la capella de Sant Bartumeu i el termini d'execució és de 45 dies

Comentaris

Dos operaris a l'inici de la carretera de Certers aquest dijous.
Dos operaris a l'inici de la carretera de Certers aquest dijous. B.N.

Les obres de condicionament de la carretera de Certers a la zona de Sant Bartumeu s’han iniciat aquesta setmana. El pressupost total és de 117.248,24 euros que es financen amb part del pressupost del 2021 o amb el plurianual d’aquest exercici.

El comú lauredià va aprovar el passat 21 de desembre una ordinació de despesa plurianual per un import de 80.000 euros per les obres de condicionament en la partida de conservació de vies públiques, camins, carreteres secundàries i altres espais.

Les obres que s’han iniciat aquesta setmana i que tenen un termini d’execució de 45 dies, dotaran el primer tram de la carretera a la capella de Sant Bartumeu, de voreres després que s’hagi limitat la circulació a un sol sentit en una zona molt estreta.

Així, els vehicles que van en sentit Sant Julià de Lòria es desvien per un nou vial abans d’arribar a la capella i el primer tram està limitat als vehicles que van en sentit Nagol i Certers. L’objectiu dels treballs és donar seguretat a la zona, especialment pels vianants que ara, mentre es facin les obres, han de transitar per l’avinguda Verge de Canòlich.

Comentaris (1)

Trending