Indignació al Pas per una festa amb DJ i desenes de joves la majoria sense mascareta

S’hauria fet divendres a la nit en un local musical i de restauració i haurien acudit especialment persones temporeres que esperen l’inici de les activitats d’esquí

Captura d'imatge d'una de les gravacions que hauria circulat per les xarxes.
Captura d'imatge d'una de les gravacions que hauria circulat per les xarxes.

Veïns i comerciants del Pas estan indignats amb una festa que s’hauria celebrat divendres a la nit en un dels establiments musical i de restauració de la localitat encampadana. Hauria reunit desenes de joves, molts d’ells personal temporer, i la immensa majoria sense mascareta. Una trobada com si no existís la pandèmia i amb discjòquei inclòs. El fet que alguns dels assistents hagués penjat a les xarxes alguna gravació del moment ha causat més malestar.

Els veïns de la població encampadana temen que aquestes situacions vagin a més atès que molts dels assistents a la trobada no tenen cap mena d’ocupació mentre no s’obrin les pistes. Temen la imatge que es dona, el possible increment de contagis i la conflictivitat que es pugui generar arran de trobades com les que s’hauria donat en un local proper a un dels edificis on fan estada més temporers.

gent
Una captura d'imatge d'una de les gravacions que haurien circulat per les xarxes.

Segons les fonts consultades, la policia no va acudir a fer cap control en aquest punt concret, en aquest establiment específic, encara que sí que va anar a revisar altres locals de la zona que, en principi, estaven degudament tancats. La situació al Pas, d’on ja n’han marxat diverses famílies que feia anys que hi vivien, comença a ser complicada. S’espera que l’obertura total de la mobilitat a França pugui reactivar una mica l’activitat.

Comentaris (15)

Trending