Higiene, seguretat i alguns plors en la reobertura de l'escola bressol laurediana

L'activitat ha tornat amb 14 infants i la cònsol menor, Mireia Codina no descarta que la xifra augmenti durant els pròxims dies

L'educadora acull un dels infants que ha tornat aquest dimarts a l'escola bressol.
L'educadora acull un dels infants que ha tornat aquest dimarts a l'escola bressol. Altaveu

L'escola bressol l'Espill de Sant Julià de Lòria ha tornat aquest dimarts a l'activitat després de dos mesos i mig de tancament per la pandèmia de la Covid-19. Hi ha 15 infants que han passat pel protocol de seguretat. S'han rentat les mans abans d'entrar i s'han canviat de roba. Després han estat acollits per l'educadora que els ha portat a l'aula. N'hi ha amb un alumne, amb dos o amb cinc però sempre respectant les ràtios.

Els cònsols, Josep Majoral i Mireia Codina i la consellera de Social, Maria Servat han donat la benvinguda als alumnes a partir de les 8 del matì. Codina ha reconegut que "ha estat una mica complicat després de dos mesos i mig amb els nens a casa però tornem amb ganes". A alguns infants, però, no els ha agradat massa tornar i han plorat.

La cònsol menor preveu que el número d'alumnes augmenti a mesura que els diversos sectors econòmics es posin en marxa. El comú lauredià ha donat resposta a totes les famílies amb menors matriculats de més d’un any i que han sol·licitat el servei. L’objectiu d’aquesta obertura progressiva és tornar a oferir aquesta servei i afavorir la conciliació de la vida laboral i familiar. L'escola està oberta fins a les 8 del vespre.

Comentaris

Trending