Govern i el comú d’Ordino acorden una permuta de terrenys

El consell de ministres ha aprovat la tramesa al Consell General de l’expedient per a una declaració d’alienabilitat permetria establir, si fos escaient, una altra entrada a l’Escola andorrana de segona ensenyança

Comentaris

La permuta permet establir una altra entrada a l’Escola andorrana.
La permuta permet establir una altra entrada a l’Escola andorrana.

El Govern ha aprovat la tramesa al Consell General de l’expedient per a la declaració d’alienabilitat d’una porció de terreny patrimonial del Govern a la Plana del Babot d’Ordino, a tocar de l’Escola andorrana de segona ensenyança d’Ordino.

Aquesta acció es proposa en compliment de l’acord entre el Govern i el comú d’Ordino per una permuta entre el terreny mencionat de la Plana del Babot d’Ordino de titularitat del Govern (de 324,57 m2), i una porció de la parcel·la de cessió urbanística obligatòria i gratuïta de titularitat comunal (de 393,06 m2), que no té cap ús previst per part de la corporació local. Aquesta porció de terreny permutada al comú d’Ordino, permetria establir, si fos escaient, una altra entrada a l’Escola andorrana segons es va planificar en el moment de construcció de la mateixa.

En compliment del Codi de l’Administració, l’aprovació de la declaració d’alienabilitat és una de les condicions necessàries per poder permutar un terreny de propietat del Govern. Igualment, el Codi de l’Administració estableix que la declaració d’alienabilitat del terreny requereix aprovació per part del Consell General.

Etiquetes

Comentaris

Trending