Fusió de flors i bicicletes per embellir la Massana

Els treballs de guarniment queden enllestits per rebre Andoflora 2022, que s’inaugura aquest divendres, 20 de maig

Comentaris

Una de les bicicletes amb flors de la Massana
Una de les bicicletes amb flors de la Massana Eduard Comellas

Les cònsols de la Massana, Olga Molné i Eva Sansa, acompanyades pel conseller de Circulació Josep Agell i el cap de Jardineria del comú, Marc Pujol, han fet avui un recorregut per veure els diferents treballs d’enjardinament. “La Massana és la parròquia de la bicicleta i també és la de les flors i així ho volem transmetre als nostres visitants, a través dels elements que hem instal·lat en diferents indrets”, ha explicat Sansa.

La novetat d’aquest any són les bicicletes decorades amb flors, que s’han instal·lat en diversos punts de la Massana. “Pensem que havíem de fusionar els dos elements, esperant que agradi als visitants”, ha remarcat Sansa. Una altre punt que s’estrena són les bicicletes artístiques, amb ciclistes elaborats amb paper maixé, una creació del Pujol. A més, s’han tornat a instal·lar als fanals dues-centes bicicletes reciclades i pintades amb diferents colors.

Pel que fa a l’enjardinament, el comú porta a terme cada primavera una àmplia campanya, prèvia a Andoflora, la fira mercat de la planta i la flor. Enguany s’han plantat cinc mil geranis distribuïts per tota la parròquia, entre les cistelles dels fanals, les jardineres i els parterres. L’embelliment inclou altres espècies com les surfínies, begònies, dàlies i altres flors de temporada, que es combinen de forma artística.

Etiquetes

Comentaris

Trending