Francesc Oriol podria tornar a agafar les regnes del Palau de Gel

Els treballadors de l’equipament canillenc respiren alleujats i esperen que les promeses d’inversió es confirmin per tornar a rellançar la instal·lació

Francesc Oriol donant comptes al comú quan diriga el Palau de Gel.
Francesc Oriol donant comptes al comú quan diriga el Palau de Gel. ARXIU

El cap del departament de Dinamització Turística i Cultural de Canillo, Francesc Oriol, es perfila com la persona a la qual el comú li podria encomanar la direcció del Palau de Gel almenys durant una primera fase d’arrencada de la instal·lació una vegada renovat el contracte de lloguer per 25 anys. La decisió encara no està del tot presa però Oriol ja té una experiència de cinc anys al capdavant de l’equipament sòcio-esportiu i cultural. Aquest dimecres s’ha d’aprovar oficialment l’acord per a la signatura del contracte d’arrendament.

Una vegada tancades les negociacions, i amb el cònsol major, Francesc Camp, assumint també la direcció provisional del Palau de Gel després de l’acomiadament de l’anterior directora, la voluntat del comú és posar al capdavant de l’equipament una persona amb empenta per rellançar el projecte. D’entrada s’hauria pensat en Oriol, a qui no es descarta per encomanar-li la direcció no ja d’una forma transitòria sinó a més llarg termini. La seva figura encaixaria perfectament amb l’equip de treball que ja té la instal·lació, segons que han indicat diverses fonts.

Una imatge de l'exterior del Palau de Gel.

Relacionat

Acord pel Palau de Gel: 25 anys de contracte a raó de 20.000 euros al mes

De fet, els treballadors del Palau van ser informats oficialment de l’acord aquest dimarts al matí per part dels dos cònsols. Malgrat que l’oficialització de l’acord ja s’havia anunciat la tarda abans (25 anys més de contracte a raó de 20.000 euros mensuals revisables en funció de l’IPC), les explicacions de Camp i Marc Casal haurien servit per calmar els ànims d’uns empleats que feia mesos que vivien amb molt de neguit. Al Palau hi ha 28 empleats directes més algunes persones que se les contracta esporàdicament.

Un patinador exercitant-se al Palau de Gel.

Relacionat

L’acord per Palau fa respirar federació i clubs vinculats als esports sobre gel

Fonts properes als treballadors han admès que el sentiment d’alleujament és total i que també és molt bo la predisposició del comú de tirar endavant, realment, un pla d’inversions que serveixi per posar al dia l’equipament i per rellançar-lo com el veritable pulmó social, cultural i esportiu de la parròquia alhora que es miri de convertir-lo en un atractiu turístic de primer ordre per a Canillo i el conjunt del país. En aquest sentit, afirmen les fonts, també hi encaixaria la figura d’Oriol.

Etiquetes

Comentaris (3)

Trending