El forfet exclusiu per als residents d’Ordino, fora de les possibilitats, de moment

El director general de Grandvalira, Juan Ramon Moreno, ha respost a la demanda que va fer Movem Ordino durant el darrer consell de comú assenyalant que l’oferta actual ja és molta completa

Una imatge d'Arcalís.
Una imatge d'Arcalís.

Movem Ordino va fer una proposta durant el darrer consell de comú de la parròquia referent als forfets per a les estacions d’esquí, o de muntanya, segons es vegi. Es plantejava que els residents de la parròquia puguin tenir un passi només per a Arcalís, que els suposaria un estalvi respecte a les possibilitats actuals. Malgrat així, el director general de Grandvalira, Juan Ramon Moreno, no acaba de veure l’encaix d’aquesta opció en una oferta que ja considera molt completa actual.

El que plantejava la consellera de la minoria ordinenca, Bàrbara Pàmies, era que els residents a la parròquia poguessin tenir un forfet exclusiu per ells i per accés únicament a Arcalís. Així no haurien d’adquirir les altres opcions que, remarcava, eren menys econòmiques. En definitiva, el que es buscava era un estalvi per als veïns d’Ordino per tal d’accedir a la pista. Moreno ha assegurat aquest matí, durant la presentació de l’oferta d’estiu, que de moment aquesta possibilitat no s’ha valorat. “Veurem de cara l’hivern, però a avui dia no hem parlat amb ningú per això”, ha remarcat.

Barbàra Pàmies, consellera comunal de Movem Ordino.

Relacionat

Movem Ordino proposa que els residents a la parròquia puguin tenir un forfet només per Arcalís

Tot i que això sembla una porta oberta, ha tirat força pilotes fora. És a dir, que l’opció possiblement no acaba de fer el pes a Grandvalira Resorts. Moreno ha assenyalat que “no sé si és factible amb el producte que tenim actualment”. Sobretot, amb les possibilitats que s’han obert aquest any, com el fet que aquells que tinguin forfet d’hivern també el podran fer servir durant l’estiu. “Això és una novetat molt bona, perquè l’ús que es farà del forfet serà de 365 dies a l’any”.

Comentaris (2)

Trending