Movem Ordino proposa que els residents a la parròquia puguin tenir un forfet només per Arcalís

La consellera comunal, Bàrbara Pàmies considera que sortiria més ecònomic ja que ara l’opció és comprar el de Vallnord

Comentaris

Barbàra Pàmies, consellera comunal de Movem Ordino.
Barbàra Pàmies, consellera comunal de Movem Ordino. PS

La consellera comunal de Movem Ordino, Bàrbara Pàmies ha proposat que els residents a la parròquia puguin adquirir només el forfet d'Arcalís ja que considera que seria una opció més econòmica que la de Vallnord o Grandvalira. Pàmies ho ha dit després de la sessió de comú d'aquest dijous.

Pàmies va fer la proposta durant la reunió de la comissió de Finances del comú ordinenc on es van presentar els comptes del domini d'Arcalís. El cònsol major, Josep Àngel Mortés ha recordat que aquesta opció ja existia abans de convertir-se en el forfet de les Valls del Nord i posteriormente en el Nord-Pass de Grandvalira (Ordino-Arcalís i Pal-Arinsal).

L'estació ordinenca es va integrar totalment a Grandvalira el setembre de 2019 quan Secnoa, la societat que explota Ordino-Arcalís, va adquirir el 5% de les accions de Nevasa, l'empresa que comercialitza les estacions de  Grandvalira, amb la qual cosa s'incorporarava dins d'aquesta societat.

Mortés ha recordat que amb l'acord "es van adoptar estratègies globals, de país", però tot i això ha avançat que "se'n parlarà a la societat Nevasa i si és factible, des d'un punt de vista estratègic, es farà. Finalment, és un tema de negoci".

Comentaris (1)

Trending