Fins a 500 usuaris en el primer dia de la piscina exterior dels Serradells

Les instal·lacions van obrir després de la rehabilitació i d’estar tancades els darrers tres anys, i el balanç que se’n fa és força positiu

Usuaris a la piscina exterior dels Serradells.
Usuaris a la piscina exterior dels Serradells. Comú d'Andorra la Vella / Tony Lara

La piscina exterior dels Serradells va tornar a obrir les seves portes aquest divendres, després de tres anys d’estar tancada. Coincidint amb la Festa del Poble es van habilitar jocs d’aigua a les immediacions, que van atreure els usuaris. En aquesta primera jornada fins a 500 persones van acudir fins a les instal·lacions, per poder gaudir d’una bona estona tant als inflables, com a la piscina. El balanç que se’n fa des de l’organització és força positiu.

La Festa del Poble ha portat amb sí una certa baixada de les temperatures que, tot i ser mínima, s’ha fet notar. Per tant, amb la calor de fa uns dies deixada enrere, el volum de visitants a la piscina exterior dels Serradells podia haver-se vist afectat. Tot i això, fins a 500 persones van acudir per estrenar les instal·lacions amb moltes ganes de remullar-se. Moltes d’elles ho van fer atretes pels inflables que s’havien habilitat, però la majoria, indiquen des de l’organització, ho van fer per poder gaudir d’una piscina que portava tres anys tancada.

La piscina exterior estarà oberta fins al 7 de setembre i tindrà diferents horaris segons l’època. Concretament, fins al 28 d’agost estarà oberta de 10:45 h fins a les 19:15 h. Posteriorment, i fins a la data de tancament, es reduirà el temps d’obertura fins a les 17:15h. Els abonats al centre esportiu i els menors de tres anys tenen l’entrada gratuïta, mentre que els adults han d’abonar 6 euros. Els menors de 18 anys i els majors de 65 tenen descompte, i han de pagar 2,5 euros.

Comentaris

Trending