Finalitzen les obres de pavimentació a les avingudes de Joan Martí i de François Mitterrand

El restabliment de la circulació, a més, també permet que el transport públic recuperi el recorregut habitual i el servei d'escombraries es pugui desenvolupar amb total normalitat

Un dels trams de l'avinguda Joan Martí d'Encamp on s'ha fet la reforma.
Un dels trams de l'avinguda Joan Martí d'Encamp on s'ha fet la reforma.

Els vehicles lleugers ja poden circular per les avingudes de Joan Martí i de François Mitterrand que, durant uns dies, han estat tallades al trànsit per recuperació del paviment. Demà ja podrà passar el transport públic i els vehicles pesant i, per tant, es recuperarà el recorregut habitual del transport públic i el servi d'escombraries.

Després d'uns dies on aquestes les avingudes de Joan Martí i de François Mitterrand, en el tram comprès entre l'aparcament de Sant Miquel i la plaça dels Arínsols, han estat tancades al trànsit per dur-hi treballs de reparació del paviment, la seva circulació es restablirà totalment demà dissabte. De fet, avui ja s'ha permès el pas dels vehicles lleugers, mentre que demà està previst que ja ho pugui fer el transport públic i els vehicles de més de 3,5 tones.

D'aquesta manera, com han ressaltat la corporació encampadana, s'avança una setmana i és que estava previst que finalitzessin "el 12 d'agost". Amb el final de les obres també es recupera el recorregut habitual dels autobusos de transport públic regular, el L2 i L4 que són els que travessen la parròquia, així com la recollida d'escombraries.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending