Festa major sense actes nocturns al Pas de la Casa

La celebració es farà diumenge i dilluns i comptarà amb desfilades i actuacions musicals pel poble, així com dos espectacles infantils i un castell de focs com a cloenda

Cartell de la festa major del Pas de la Casa.
Cartell de la festa major del Pas de la Casa.

El Pas de la Casa celebrarà la seva festa major entre diumenge i dilluns. Ho farà, evidentment, amb actes adaptats a la situació sanitària provocada per la crisi del coronavirus i sense que a l’agenda, més enllà del castell de focs final, hi figuri cap activitat nocturna. La parròquia d’Encamp ha estat la primera a programar aquestes celebracions després de l’aixecament del confinament.

El comú d’Encamp ha donat a conèixer els actes de la festa major del Pas, que seguiran un estil similar al de la festa del poble realitzada el passat cap de setmana. Així, no hi haurà cap proposta nocturna amb l’objectiu d’evitar possibles aldarulls.

Les celebracions començaran diumenge al migdia, amb una desfilada musical pels carrers del poble a càrrec del grup ‘Les Wagonetes’, que repetiran a dos quarts de cinc de la tarda. Abans, a les tres, hi haurà l’espectacle infantil ‘Que peti la plaça’ i, ja al vespre (20.00 h.), l’actuació de ‘The Soulstorm’.

Dilluns, festivitat de Sant Pere, l’església del Pas acollirà la tradicional missa a partir de les dotze. A la una i a dos quarts de cinc, hi haurà una desfilada musical per part del grup ‘Les Pompines’. A les tres de la tarda, ‘Si no vols pols no vagis a l’era’ serà l’espectacle infantil i, ja al vespre, hi haurà l’actuació musical de ‘Manu % Vodk’s’, prèvia al castell de focs que tancarà la festa.

Cartell de la festa major del Pas de la Casa.
Cartell de la festa major del Pas.

 

Etiquetes

Comentaris

Trending