Un espectacle infantil de circ i un concert de Think Twice Band animen els vespres a la Massana

El Prat Gran acollirà dimecres l’actuació de Jack el malabarista mentre que les Fontetes serà, dijous, serà l’escenari on es podrà escoltar el repertori del grup andorrà

Jack el malabarista actuarà dimedcres al Prat Gran.
Jack el malabarista actuarà dimedcres al Prat Gran.

Els dimecres de Xics i els Dijous a la Fresca continuen a la Massana, amb propostes setmanals al Prat Gran i a la Plaça de les Fontetes, els dos espais a l’aire lliure que, per les seves dimensions, permeten acollir el públic garantint les mesures de prevenció del contagi. Aquesta setmana, per un costat, hi haurà un espectacle de circ. Per l’altre, l’actuació de Think Twice Band.

Així, el dimecres arriba al Prat Gran l’espectacle de circ de Jack el malabarista. Es tracta d’un divertit personatge que combina els jocs de destresa i equilibri amb l’humor, buscant la complicitat del públic. La proposta està adreçada a tots els públics.

El mateix succeeix amb el concert programat per dijous, a càrrec de Think Twice Band, que actuarà a partir de les vuit del vespre a les Fontetes. La cantant Ishtar Ruiz està al capdavant d’aquesta formació acompanyada per la guitarra elèctrica i les bases per Jordi Armengol. Com va explicar el conseller de Cultura durant la presentació del cicle, la Massana continua apostant en la seva programació pels artistes del país per donar-los suport, ja que és un sector molt tocat per la pandèmia, però també per posar en valor el talent nacional.

Etiquetes

Comentaris

Trending